Vakantiehuis le Marche

In omgeving le Marche zijn veel dingen te doen. Maar het is ook een fijne plek om lekker uit te rusten. Er zijn veel mooie stadjes om te bezoeken, natuurgebieden om door te wandelen of te fietsen. Maar natuurlijk ook een uitgestrekte kustlijn om een dagje te genieten van de zon, de zee en het strand. In deze mooie omgeving bieden wij vakantiehuizen aan op onze camping le Marche. Genieten van de mooie omgeving en activiteiten om daarna uit te kunnen rusten in je eigen huisje, van alle gemakken voorzien, op onze gezellige camping.

De luxe van een vakantiehuis

Is slapen in een dun tentje eigenlijk niks voor jou? Dat kan natuurlijk. Daarom hebben wij ook vakantiehuizen waarin je kunt verblijven. In een vakantiehuis slaap je in een echt bed en is de badkamer dichtbij. Zo verblijf je midden in de natuur met de gezellige sfeer van een camping, terwijl je toch kunt genieten van de luxe van een echt huisje. Met een eigen keuken, badkamer en een goed bed om in te slapen heb jij een comfortabel eigen plekje op onze gezellige camping.

Waarom een vakantiehuis in le Marche?

Le Marche is een mooie omgeving met in de buurt veel dingen om te doen. In minder dan een uur rijden kun je de mooiste bezienswaardigheden bezoeken of een dagje op het strand liggen. Er zijn veel historische plaatsjes in de buurt en ook Macerata, de stad van de opera, is een leuk dagje uit. Le Marche ligt vlakbij een mooi natuurgebied met veel bergen om te bewandelen. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een avondje uit met muziek, dans en lekker eten.

Wat kunt u verwachten van camping le Marche?

Vanaf camping Le Marche heb je een prachtig uitzicht op het omliggende landschap, historische stadjes, gebergten en met helder weer ook op de kust. De camping heeft een Nederlandse eigenaar. We zijn een hele kindvriendelijke camping. Daarom ontvangen wij in het hoogseizoen veel gezinnen. Kinderen kunnen lekker spelen in ons zwembad, de speeltuin of op het voetbalveld. Voor de ouders die een drankje willen drinken, kan dat in onze bar. Maar we hebben ook genoeg plekjes op de camping om goed uit te rusten. In het laagseizoen bent je op de perfecte plek om dorpjes en markten te bezoeken in de omgeving. Er zijn vele wijnhuizen en veel gelegenheid om te wandelen of te fietsen. Ook kunt je natuurlijk gebruik maken van onze, op de camping gelegen, sauna.

Neem contact met ons op

Ben jij nieuwsgierig geworden naar onze vakantiehuizen of heb je nog verdere vragen? Je kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Op onze accomodatiepagina is bovendien meer te vinden over onze campingplaatsen en appartementen. Wie weet zien wij jou  snel op onze leuke camping!

We ontvangen je graag

Blijf op de hoogte van bijvoorbeeld nieuwe wandelroutes, nieuwe tenten en ander nieuws. Volg Camping Le Marche ook op Facebook en Instagram.

Wil je direct weten of er nog plek beschikbaar is? Vraag direct een reservering aan.

Reserveringsaanvraag