Camping Le Marche / Villa Ti Amo

Gezellig - Ruimte - Rust

Het hoogseizoen (juli/augustus)

Op onze Agriturismo ontvangen wij ieder jaar weer veel gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0 t/m 15 jaar. Wij zijn er dan ook trots op bekend te staan als kindvriendelijke camping. Kinderen kunnen zich bij ons vermaken, er is ruimte genoeg en er is een heerlijk groot zwembad, een speeltuin,een voetbalveld, een speelweide, tafeltennis, tafelvoetbal, voetbaltoernooitje, etc. Maar ook de ouders weten te genieten bij ons met een heerlijk glas wijn/biertje, wijnproeverij of gewoon een rustig plekje opzoeken om eindelijk eens dat goede boek te lezen, een borreltje in de selfservice bar te nuttigen, een praatje met de buurman te maken; ach u kent het wel, gewoon heerlijk genieten en doen wat u wilt. Ofwel: vakantie vieren!

Laagseizoen ( september t/m juni)

Het laagseizoen is hèt seizoen bij uitstek om Le Marche te ontdekken, de dorpjes met hun markten bezoeken, de rust te vinden, één van de vele wijnhuizen te bezoeken, het Sibillini gebergte te ontdekken, de sauna op onze Agriturismo te gebruiken, de mooie badplaatsen aan te doen, te wandelen of te fietsen of gewoon lekker bij het zwembad te verblijven met een goed boek.

In het laagseizoen is de camping goed bereikbaar voor caravans en campers!

Groot zwembad
Speeltuin
Voetbalveld
Speelweide
Tafeltennis
Tafelvoetbal
Voetbaltoernooitje

Genieten met een heerlijk glas wijn/biertje
Wijnproeverij
Rustig plekje opzoeken

Houd het vakantiegevoel nog langer vast.

Blijf op de hoogte van bijvoorbeeld nieuwe wandelroutes, nieuwe tenten en ander nieuws. Volg Camping Le Marche ook op Facebook, Pinterest en Instagram.