Camping Le Marche

Gezellig - Ruimte - Rust

Le Marche

Le Marche in Italië is een prachtige plek om heerlijk vakantie te vieren. En wat is er nou beter dan kamperen in de prachtige Italiaanse natuur? Op onze leuk ingerichte camping in Le Marche is er veel ruimte, een rustige sfeer, prachtige natuur en genoeg te doen. Ook voor de kinderen. Als jij dus op zoek bent naar een rustige, kleine camping dan ben je op de juiste pagina. Hier kun je heerlijk genieten van het prachtige uitzicht en de gemoedelijke sfeer. Klinkt dat als iets voor jou? Lees dan snel verder.

Wekelijkse activiteiten

In het hoogseizoen worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Jong en oud kunnen hier gezellig aan deelnemen.

– Maandag is de BBQ-avond.
– Dinsdag aquagym.
– Woensdag is er live muziek.
– Donderdag is de Italiaanse avond. De Italiaanse kok uit het dorp kook heerlijke lokale gerechten.

Kleine Camping Le Marche in Italië

Je hebt het vast al eens iemand horen zeggen: “In de zomer ligt heel Nederland aan het Gardameer”. Tijdens het hoogseizoen zijn deze gigantische campings helemaal volgeboekt. Tenten en caravans staan rijen dik achter elkaar. Voor veel mensen is dit te druk en te massaal. Camping Le Marche is daarom een kleine camping waar voldoende ruimte is. Tegelijkertijd is de camping wel compleet en van alle gemakken voorzien. Er zijn bovendien tafeltennistafels, een zwembad met ligstoelen en andere activiteiten te doen voor de kinderen. Zij hoeven zich dus niet te vervelen. Dat betekent rust en ruimte voor ouders om te ontspannen en te relaxen. Met andere woorden: het is hier heerlijk genieten.

Verschillende accommodaties zijn mogelijk

Camping Le Marche biedt verschillende staanplaatsen voor tenten, vouwwagens en caravans. Daarnaast zijn er zelfs glampingtenten en Casa Mobi’s. Alle staanplaatsen zijn voorzien van stroom en water en als campinggast kun je gebruik maken van het WC/douchegebouw.

De omgeving van Camping Le Marche

Camping Le Marche in Italië ligt op de perfecte plek. Midden in de prachtige natuur met geweldige wijngaarden, olijfgaarden en zonnebloemvelden en slechts op korte afstand van leuke dorpen en steden. Daar vind je mooie pleinen, oude gebouwen, kerken en gezellige Italiaanse restaurants en barretjes. Bovendien heeft Le Marche de meeste musea per vierkante kilometer van heel Italië. Natuur, cultuur en ontspanning vindt je dus allemaal bij elkaar. Dat betekent dat er voor iedereen iets te doen is in Le Marche.

Als we je nog een snelle tip mogen geven: spendeer op z’n minst één volledige dag aan de Adriatische kust om te genieten van de verschillende stranden en restaurants die er te vinden zijn. De omgeving is er prachtig, er hangt een ontspannen sfeer, de kinderen vermaken zich en is de perfecte plek om een boek te lezen.

Neem contact met ons op

Ook toe aan een heerlijke vakantie op de een prachtige kleine camping in le Marche? Klik op de knop “reservering aanvragen” of neem contact met ons op. Je kunt voor al je vragen bij ons terecht en je zit nog nergens aan vast. Wij helpen je graag en hopelijk tot snel op onze camping!

  • Zwembad  Speeltuin  Voetbalveld  Speelweide  Tafeltennis  Tafelvoetbal  Voetbaltoernooitje  Genieten met een heerlijk glas wijn/bier  Wijnproeverij  Rustig plekje opzoeken

We ontvangen je graag

Blijf op de hoogte van bijvoorbeeld nieuwe wandelroutes, nieuwe tenten en ander nieuws. Volg Camping Le Marche ook op Facebook en Instagram.

Wil je direct weten of er nog plek beschikbaar is? Vraag direct een reservering aan.

Reserveringsaanvraag