Activities

Wandelen - Sport en spel - Fietsen - Natuur - Ontspanning

Activiteiten genoeg in en rond de camping Le Marche & Villa Ti Amo. Kinderen kunnen zich bij ons vermaken, er is ruimte genoeg en er is een heerlijk groot zwembad, een speeltuin, een voetbalveld, een speelweide, tafeltennis, tafelvoetbal etc.

Maar ook de ouders weten te genieten bij ons met een heerlijk glas wijn/biertje, of je zoek een lekker rustig plekje op om eindelijk eens dat goede boek te lezen. Je kan natuurlijk een borreltje in de zelfservice bar nuttigen, een praatje met de buurman maken; ach u kent het wel, gewoon heerlijk genieten en doen wat u wilt. Ofwel: vakantie vieren!

Camping Le Marche & Villa Ti Amo is gelegen in het hart van Le Marche, Italië, ook wel bekend als het nieuwe Toscane en om zijn ongerepte schoonheid. Er is van alles te ontdekken:

  • de dorpjes met hun markten
  • de rust
  • één van de vele wijnhuizen
  • het prachtige Sibillini gebergte
  • de mooie badplaatsen

Daarnaast is er natuurlijk veel te doen. Zoals wandelen, fiets, etc. Check het menu van activiteiten en kom al helemaal in de stemming!

Genoeg voor een onvergetelijke vakantie. 

Voetbal op de camping

Vakantie is ontspannen!

Even de boel de boel laten, genieten van het uitzicht, de rust en doen wat je lekker zelf wil. Dat kan bij ons!

Even helemaal niets.

Geniet

We ontvangen je graag

Blijf op de hoogte van bijvoorbeeld nieuwe wandelroutes, nieuwe tenten en ander nieuws. Volg Camping Le Marche ook op Facebook en Instagram.

Wil je direct weten of er nog plek beschikbaar is? Vraag direct een reservering aan.

Reserveringsaanvraag