Over ons

Wandelen - Sport en spel - Fietsen - Natuur - Ontspanning

Kindvriendelijk
Kinderen vermaken zich uitstekend en kunnen weer heerlijk kind zijn op Camping Le Marche. Er is genoeg ruimte, een heerlijk zwembad, een speeltuin, een voetbalveld, een speelweide, tafeltennis, tafelvoetbal, etc.

Rust
Ouders genieten bij ons met een heerlijk glas wijn, bier of een glaasje limocello op een rustig plekje. Eindelijk eens dat goede boek lezen.

Perfecte dagjes uit
Camping Le Marche heeft een perfecte ligging om lekker dagjes uit te gaan met het gezin. In een uurtje rijden liggen historische stadjes en de stranden van de Adriatische zee. De prachtige bergen van natuurgebied Monte Sibillini en het meer van Fiastra zijn binnen 30 minuten rijden.

Uitzicht
De camping biedt een prachtig uitzicht op het omliggende landschap, op de historische stad San Ginesio en op het majestueuze Sibillini gebergte. Op een heldere dag, is het mogelijk om de Monte Conero aan de kust te zien.

Buongiorno a tutti!

Wij ontvangen je graag op onze Agriturismo en in onze Villa! Heb je ook zin om lekker te genieten van Italië? Dan ben je hier in het hart van Le Marche op de juiste plek!

Ciao,
Bart en Gerda