Adriatische zee

Strand - Snorkelen - Ligbedden - Boulevard

De Adriatische zee ligt aan de oostkant van Le Marche en heeft maar liefst een kustlijn van 180 kilometer! Over de gehele kustlijn zijn tal van soorten stranden te vinden zoals brede zandstranden, kiezelstranden, baaitjes en stranden waar de palmbomen voor een tropische sfeer zorgen. Van levendige stranden met boulevard, restaurants, beach clubs en animatie tot afgelegen strandjes in the middle of nowhere, waar je je eigen parasol en picknickmand moet meenemen. Vanaf Camping Le Marche / Villa Ti Amo zijn verschillende stranden te bereiken.

Dichtstbijzijnde strand

De eerste stranden beginnen vanaf een uurtje rijden. Je rijdt naar de kust door de heuvels van Le Marche die een geweldig uitzicht geven. Door het vergapen aan de prachtige natuur is het ritje van een uur zo voorbij. De dichtstbijzijnde kust is die van Civitanova die aan een echte stadsboulevard ligt. Aan strandtenten geen gebrek!

Mooiste stranden van de kust

Ga je vanaf Civitanova richting het oosten (richting Ancona) dan kom je bij de stranden van Numana en Sirolo. De Monte Conero zorgt ervoor dat hier werkelijke prachtige baaitjes liggen met leuke badplaatsjes. Deze stranden worden ook wel getipt als de mooiste stranden van de Italiaanse Adriatische kust.

Tropische sfeer

Ga je vanaf Civitanova de zuidelijke kant op dan waan je je even in de tropen. Van Cupra Marittima tot San Benedetto del Tronto zorgen de vele palmbomen langs de kust voor een tropische sfeer.

Vergeet vooral niet te genieten van een heerlijk bord spaghetti alle vongole als lunch of één van de andere top gerechten.

Adriatische zee

Brede zandstranden

Kiezelstranden

Baaitjes

Palmbomen

Tropische sfeer

Mooiste stranden van de Adriatische zee

We ontvangen je graag

Blijf op de hoogte van bijvoorbeeld nieuwe wandelroutes, nieuwe tenten en ander nieuws. Volg Camping Le Marche ook op Facebook en Instagram.

Wil je direct weten of er nog plek beschikbaar is? Vraag direct een reservering aan.

Reserveringsaanvraag