Rustige Glamping in Italië

Kamperen op een glamping is vaak net wat lekkerder dan kamperen op een normale camping. De accommodaties zijn groter en staan verder uit elkaar. Zo heb je meer ruimte om te genieten, zonder op elkaars lip te zitten. Ook de accommodaties zelf zijn wat luxer. Op een Glamping staan vaak ingerichte, grote tenten of appartementen die al helemaal voor je zijn klaargezet, ingericht en schoongemaakt. Zodra je aankomt op de glamping, begint je vakantie dus direct.

Glamping le marche Italië

Onze glamping ligt midden in de prachtige natuur van le Marche in Italië en is veel minder massaal dan je gewend bent. Dat wil echter niet zeggen dat het niet van alle gemakken is voorzien. Zo is er een prachtig zwembad met ligstoelen, een self service bar waar drankjes en ijsjes te krijgen zijn en is er meer dan genoeg ruimte om te relaxen, van de vakantie te genieten en voor de kinderen om te spelen. Uiteraard zijn ook alle sanitaire voorzieningen geregeld. Sommige van onze accommodaties hebben zelfs een eigen badkamer.

Kindvriendelijke glamping in Italië

Onze glamping is ruim opgezet en kleiner om het rustige, natuurlijke karakter te behouden. Kinderen vinden elkaar dus gemakkelijk en hebben alle ruimte om met elkaar te spelen en te ravotten. Op onze grote speelweide van maar liefst 2 hectare wordt vaak gevoetbald en er worden verschillende spellen georganiseerd. Vaak zelfs door de kinderen zelf. Daarnaast is uiteraard ons zwembad een favoriete tijdsbesteding van de kinderen. Bovendien is er een voetbaltafel, tafeltennistafel en meer.

De omgeving van Glamping le Marche

Ook buiten de camping is ontzettend veel te doen. De prachtige natuur nodigt uit tot mooie wandelingen en lange fietstochten. De prachtige dorpjes zijn ouderwets gezellig en authentiek Italiaans. Aan de mooie pleintjes vind je restaurants en cafeetjes waar de lekkerste Italiaanse gerechten te bestellen zijn. Dat is echter niet het enige. Le Marche heeft ook nog eens de meeste musea per vierkante kilometer in Italië. Kunst, cultuur, natuur, lekker eten, het is allemaal te vinden korte afstand van de glamping. Dus of je nou een mooi boek wil lezen of lekker dagjes uit wil gaan. Op onze Glamping in Italië is het allemaal te vinden.

Kom lekker van je vakantie genieten

Klinkt jou een heerlijke vakantie in Italië je ook als muziek in de oren? Boek dan snel je accommodatie bij ons. Ook als je nog wat vragen hebt, kun je ons gewoon bereiken. neem in dat geval contact met ons op.

We ontvangen je graag

Blijf op de hoogte van bijvoorbeeld nieuwe wandelroutes, nieuwe tenten en ander nieuws. Volg Camping Le Marche ook op Facebook en Instagram.

Wil je direct weten of er nog plek beschikbaar is? Vraag direct een reservering aan.

Reserveringsaanvraag