Camping voor kinderen, dit is er te doen!

Onze camping zit vol met kinderen tussen de 0 en 15 jaar, vooral in het hoogseizoen.
We hebben de camping daarom ook zo kindvriendelijk mogelijk ingericht. Camping Le Marche is een kleine camping. Dit maakt het overzichtelijk voor ouders om op hun kinderen te letten. De kinderen ontmoeten elkaar op de verschillende speelplaatsen en trekken vervolgens veel met elkaar op.

Een zwembad voor de waterratten

Veel kinderen vinden het leuk om te gaan zwemmen. Of het nou in de zee is of in een plaatselijke zwembad. Naast het feit dat kinderen zwemmen leuk vinden om te doen is het ook nog eens gezond voor ze. Met zwemmen train je namelijk het gehele lichaam. Aangezien kinderen tegenwoordig steeds minder buiten spelen, is dit zeker niet onbelangrijk. Het zwembad is met het oog op de kinderen ingericht. Het zwembad is overzichtelijk, zodat elk kind goed in de gaten kan worden gehouden. Dat is vooral belangrijk voor de kinderen die nog niet kunnen zwemmen. In het zwembad zijn banden en luchtbedden toegestaan, die vaak geliefd zijn bij kinderen.

Naast ons zwembad is een terras aanwezig. Hier kunt u als ouder genieten van een drankje. Bovendien is rondom het zwembad en terras een gratis Wi-Fi punt aanwezig. Handig voor de wat oudere kinderen en de ouders natuurlijk.

De kinderen vervelen zich nooit

Wij hebben de camping voor kinderen zo ingericht dat er veel speelruimte beschikbaar is. Zo beschikken we over een groot veld van 2 hectare. Hier is zowel een speeltuin als een voetbalveld aanwezig. Op het grote veld worden vaak spelletjes georganiseerd, denk hierbij aan spelletjes als:

  • Verstoppertje
  • Tikkertje
  • Kleurmiddag
  • Speurtochten

Vaak komt dit initiatief vanuit de kinderen zelf. De speeltuin blijven we uitbreiden waardoor het een steeds grotere speelplaats wordt. Voor de iets oudere kinderen beschikken we over tafeltennis en tafelvoetbal. Tot slot mogen de kinderen onder begeleiding een rondje rijden op de quad. Kortom, worden er veel leuke dingen georganiseerd voor de kinderen op de camping.

Een prachtige omgeving

Ook de omgeving van le Marche is erg leuk voor kinderen. Zo is er een groot strand aanwezig op een afstand van een uur rijden. Hier kunnen de kinderen heerlijk een middag in het zand spelen. Rondom Le Marche zijn dorpen aanwezig waar je met de kinderen naartoe kunt gaan en misschien zelfs op avontuur! De festivals in de dorpjes rondom le Marche zijn ook leuk om de kinderen mee naartoe te nemen. Er worden spellen georganiseerd, er is lekker eten en er is vaak veel muziek en dans. Dus kom met de kinderen langs en laat je beste moves zien!

Reserveer jullie plekje

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze camping voor kinderen? Zorg ervoor dat je op tijd reserveert. Dit kan via onze website. Heb je vragen of wil je meer informatie over onze camping in le Marche? Neem gerust contact met ons op.

We ontvangen je graag

Blijf op de hoogte van bijvoorbeeld nieuwe wandelroutes, nieuwe tenten en ander nieuws. Volg Camping Le Marche ook op Facebook en Instagram.

Wil je direct weten of er nog plek beschikbaar is? Vraag direct een reservering aan.

Reserveringsaanvraag