Agriturismo

Lavendel - Kersen - Abrikozen - Tomaten

Agriturismo in le Marche

Genieten van de rust, de mooie omgeving en de afgelegen locatie, midden in de prachtige natuur van Italië. Op een agriturismo in le Marche kun je heerlijk ontspannen. Daarnaast heb je tijd voor de dingen waar je in het dagelijkse leven niet aan toe komt. Lees eindelijk dat ene boek uit, bezoek interessante musea en laat je verrassen door heerlijk eten in goede restaurants.

Wat is een agriturismo?

Een agriturismo is een authentieke Italiaanse boerderij of landhuis waar verschillende kamers of appartementen in zijn verwerkt. Dit soort gebouwen staan meestal uit de bebouwde kom. Daardoor heb je een mooi uitzicht over het omringende landschap. Omdat het vaak gaat om oude boerderijen, speelt het buitenleven en plaatselijk eten een grote rol. De eigenaren, die soms op hetzelfde terrein wonen, hebben vaak erg veel verstand van de cultuur en de plaatselijke keuken. Veel mensen genieten dan ook extra van de gastvrijheid van de plaatselijke bevolking.

Agriturismo Villa ti Amo in le Marche

Villa ti Amo ligt rustig gelegen op het hoogste punt van camping Le Marche en heeft 3 complete appartementen. Allemaal voorzien van  eigen slaapkamers, badkamers, keukens en meer. Bovendien heeft elk appartement een eigen karakter en een privé tuin of balkon. Dit is dus de ideale plek om te ontspannen met een heerlijk glas wijn terwijl je naar de rood/paarse lucht kijkt tijdens de zonsondergang.

Agriturismo le Marche met zwembad

Bij het agriturismo hoort een kleine, rustige camping waar veel te doen is voor jong en oud. Het prachtige zwembad met ligbedden is vaak de absolute favoriet bij kinderen tot en met 15 jaar. Doordat de camping niet zo druk is, houd jij bovendien gemakkelijk het overzicht. Tussen het ontspannen door, kun je dus een heerlijke, verfrissende duik nemen onder de Italiaanse zon.

Kindvriendelijke agriturismo le Marche

Doordat het agriturismo en de aanliggende camping niet zo groot is, is het gemakkelijk om de (kleine) kinderen in de gaten te houden. Daarnaast is er zeer veel te beleven. Naast het zwembad zijn er zijn tafeltennistafels, een maar liefst 2 hectare groot speelveld waar kinderen kunnen voetballen en ravotten en nog veel meer. Er is zelfs een self service mini bar waar je verschillende drankjes en ijsjes kunt bestellen. Er zijn vaak meerdere jonge kinderen op de camping, dus vriendjes en vriendinnetjes van ongeveer dezelfde leeftijd zijn zo gemaakt.

Neem contact met ons op

Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in een authentiek Italiaanse agriturismo? Klik dan snel op reservering aanvragen of neem contact met ons op. Ook als je nog enkele vragen hebt, kun je ons gewoon even mailen of bellen. Wij helpen je graag. Hopelijk tot snel!

Op onze agriturismo produceren wij onze eigen, ambachtelijke producten!

Olijfolie
Handzeep
Douchegel
Kersen
Abrikozen
Jam

We ontvangen je graag

Blijf op de hoogte van bijvoorbeeld nieuwe wandelroutes, nieuwe tenten en ander nieuws. Volg Camping Le Marche ook op Facebook en Instagram.

Wil je direct weten of er nog plek beschikbaar is? Vraag direct een reservering aan.

Reserveringsaanvraag